Afbeelding
boeken

Museumcafé en Museumwinkel

Museum Sophiahof beschikt over een Museumcafé waar je uiteraard spekkoek bij je koffie kan bestellen. We hebben ook andere snacks in het assortiment. Momenteel is onze verse gemberthee een van de favorieten. In de Museumwinkel tref je een uitgebreid aanbod aan literatuur en andere cadeautjes om jezelf of een ander blij mee te maken. 

Het Museumcafé is dé plek in Museum Sophiahof waar je onder het genot van een kopje koffie met spekkoek of een Indische snack (lemper, loempia, frikadel jagung (maiskoek), risolles, martabak etc.) even kan bijkomen of elkaar kan ontmoeten. Onze vrijwilligers staan altijd voor je klaar. Soms wordt het Museumcafé ook gebruikt door speciale gasten van Museum Sophiahof, zoals bijvoorbeeld organisaties die bij ons een evenement organiseren. Ook dan kan je gerust plaatsnemen in het café. Bij ons is iedereen welkom!

Afbeelding
Content image 1

De collectie van de Museumwinkel in Museum Sophiahof wordt samengesteld door de Werkgroep Museumwinkel. Literatuur met een Indisch, Indonesisch, Moluks en Papua perspectief vormt een belangrijk onderdeel van de collectie. De Werkgroep koopt niet alleen in maar organiseert ook boekpresentaties. Zoek je een leuk cadeau, stap dan gerust binnen en meld even aan de balie dat je alleen voor de winkel komt als je de tentoonstellingen niet wil bezoeken.