Afbeelding
Museumwinkel, Museum Sophiahof, Den Haag

Museumcafé en Museumwinkel

Ontdek het Museumcafé van Museum Sophiahof, waar je niet alleen kunt genieten van een heerlijke kop koffie met spekkoek, maar ook verrast wordt door ons assortiment aan andere Indische lekkernijen. In de Museumwinkel wacht een schatkist vol literatuur en cadeautjes, perfect om jezelf of een ander mee te verwennen.

Museumcafé

Het Museumcafé is dé perfecte plek om te ontspannen na je bezoek aan de tentoonstellingen. Doe dit met een heerlijk kopje koffie vergezeld door spekkoek of een andere smakelijke Indische snack zoals lemper, loempia, risolles of martabak. Hier kun je even tot rust komen, ontmoeten en genieten. Onze enthousiaste vrijwilligers staan altijd voor je klaar om je ervaring in ons museum extra speciaal te maken. En wist je dat je ook een high tea kan reserveren in ons café?

Soms wordt het café gebruikt door speciale gasten van Museum Sophiahof, zoals organisaties die hier evenementen organiseren. Of je nu hier bent voor een snelle pauze of om te genieten van een evenement, bij ons is iedereen welkom!

Museumwinkel

In onze Museumwinkel vind je een schat aan literatuur met een Indisch, Indonesisch, Moluks en Papua perspectief. Duik in boeiende verhalen die de diversiteit van onze culturen weerspiegelen. Wist je dat wij ook vaak boekpresentaties organiseren? Houd daarvoor onze agenda in de gaten. Ook voor het perfecte cadeau kan je in onze winkel terecht. Van kinderboeken en -spellen tot batik laptophoezen en kimono's: in onze winkel vind je precies wat je zoekt. En als je alleen de winkel wilt bezoeken, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Afbeelding
Museumcafé en winkel, Museum Sophiahof, Den Haag