Afbeelding
Museumcafé, Museum Sophiahof, Den Haag, vacature, vrijwilligers gezocht

Vrijwilliger(s) Museumcafé gezocht

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ziet wat nodig is om van ons Museumcafé een gastvrije ontmoetingsplaats te maken? Dan zoeken wij jou! Zorg samen met een gezellig team van enthousiaste vrijwilligers dat onze museumbezoekers aan niks ontbreekt.

Werkzaamheden

Als vrijwilliger in het museumcafé ben je het stralende gezicht dat bezoekers verwelkomt. Je voorziet hen van een heerlijk kopje koffie of thee met spekkoek en assisteert bij lichte (Indische) snackbereiding. Je handelt moeiteloos PIN-only transacties af en houdt de keuken sprankelend schoon en georganiseerd.

Naast het museumcafé met terras beschikken wij over drie zalen van verschillende formaat voor vergaderingen en evenementen. Als vrijwilliger ben je inzetbaar op de verschillende soorten ontvangsten die bij en door het museum georganiseerd worden. Jij bent verantwoordelijk voor de horecavoorzieningen; je verzorgt de bar tijdens publiekprogramma's, bouwt buffetten op en ondersteunt bij het serveren van de dranken (en een eventuele lunch) bij vergaderingen. Dit alles doe je samen met een hecht team van enthousiaste vrijwilligers.

Wij zoeken een vrijwilliger die:

  • Doordeweeks of in het weekend aan de slag wil;
  • Ervaring in de horeca is een pré, maar niet verplicht.

Over Museum Sophiahof

Museum Sophiahof in Den Haag is de ontmoetingsplaats waar meerdere stichtingen en Stichting beheer Sophiahof invulling geven aan de culturele en historische erfenis van Nederlands-Indië. Dat doen we met tentoonstellingen, een kenniscentrum en publieksevenementen. We zijn ook bij uitstek een ontmoetingsplaats waar mensen, generaties en verhalen een plek vinden. En uiteraard wordt het Indische culinaire erfgoed niet vergeten.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een unieke en inspirerende werkomgeving waar mensen, generaties en verhalen uit voormalig Nederlands-Indië samenkomen;
  • De mogelijkheid om een opleiding te volgen, bijvoorbeeld een Svh-of BHV-certificaat;
  • Gratis entree bij (wissel)exposities en publieksprogramma’s;
  • Toegang tot een interessant netwerk van mensen die zich verbonden voelen met voormalig Nederlands-Indië;
  • Een gezellig en divers team van gepassioneerde vrijwilligers;
  • Borrels en andere leuke activiteiten;
  • Reiskostenvergoeding

Solliciteren & meer info

Vanwege de continuïteit en de inwerktijd zoeken wij vrijwilligers die gedurende langere tijd beschikbaar zijn. Wil je meer informatie of je interesse kenbaar maken? Neem contact op met Margaret Hukom via 070-2005060 of mail naar m.hukom@museumsophiahof.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Afbeelding
Museumcafé, Museum Sophiahof, Den Haag, vacature, vrijwilligers gezocht