Afbeelding
vrijwilliger-museumtuin

Vrijwilliger(s) Museumtuin gezocht

Heb jij groene vingers en werk je graag in de buitenlucht? Sluit je aan bij onze chefs du jardin en help ons bij het onderhouden van onze museumtuin! 

Werkzaamheden

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om het groen rondom het museum te onderhouden. Met het tuinteam bestaande uit gepassioneerde vrijwilligers (onze chefs du jardin) zorg jij ervoor dat het parkeerterrein, de museumtuin en de perkjes rondom de ingang van Museum Sophiahof schoon en netjes blijven. Het tuinteam werkt doorgaans op de dinsdag en woensdag, maar je bent uiteraard ook op een andere dag welkom. Gezellig in teamverband of rustig alleen tuinieren: je mag zelf bepalen hoe jij je uurtjes of dag(deel) indeelt. 

Over Museum Sophiahof

Museum Sophiahof in Den Haag is de ontmoetingsplaats waar meerdere stichtingen en Stichting beheer Sophiahof invulling geven aan de culturele en historische erfenis van Nederlands-Indië. Dat doen we met tentoonstellingen, een kenniscentrum en publieksevenementen. We zijn ook bij uitstek een ontmoetingsplaats waar mensen, generaties en verhalen een plek vinden. En uiteraard wordt het Indische culinaire erfgoed niet vergeten.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een unieke en inspirerende werkomgeving waar mensen, generaties en verhalen uit voormalig Nederlands-Indië samenkomen;
  • Gratis entree bij (wissel)exposities en publieksprogramma’s;
  • Toegang tot een interessant netwerk van mensen die zich verbonden voelen met voormalig Nederlands-Indië;
  • Een gezellig en divers team van gepassioneerde vrijwilligers;
  • Borrels en andere leuke activiteiten;
  • Reiskostenvergoeding

Solliciteren & meer info

Houd jij van tuinieren? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Wil je meer informatie of je interesse kenbaar maken? Neem contact op met Margaret Hukom via 070-2005060 of mail naar m.hukom@museumsophiahof.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afbeelding
vrijwilliger-museumtuin