Afbeelding
Kopi Kecil Krea - Batik Anders

Kopi Kecil Krea - Batik Anders

Stichting Pelita en Kunst Onderwijs Organisatie (KOO) organiseren maandelijks een creatieve workshop voor ouderen in Museum Sophiahof. Dinsdagochtend 13 juni 2023 staat er weer een workshop gepland en gaan we zelf een Batik kunstwerk maken. 

Batikken is een complexe techniek, die niet zo een-twee-drie in een korte workshop geleerd kan worden. Wel kan het effect nagebootst worden door de hete was te vervangen door lijm. Alle materialen, zoals stukjes stof en de andere benodigdheden zijn aanwezig. Mocht u zelf een voorwerp van textiel hebben dat u wilt beschilderen, neem deze dan gerust mee.

Locatie: Museum Sophiahof, Den Haag 
Tijd: 10:00 - 12:00 uur 
Prijs: € 3,00 

Inschrijven 

Wilt u zich inschrijven? Dat kan via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl, 06-1975 0309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl, 06-1324 6181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO