Afbeelding
Foto van Batikken - een complexe techniek waarbij er wordt geschilderd.

Kopi Kecil Krea - Batik Anders

-

Op dinsdagochtend 13 februari 2024, tijdens de maandelijkse Kopi Kecil Krea speciaal voor Indische en Molukse ouderen, gaan we onze innerlijke kunstenaar verkennen met Batikken.
 

Batikken is een complexe techniek, die niet zo 1-2-3 in een korte workshop geleerd kan worden. Wel kan het effect nagebootst door de hete was te vervangen door lijm.

Stukjes stof en de andere materialen zijn aanwezig. 

Mocht u zelf een voorwerp van textiel hebben dat u wilt beschilderen, aarzel niet om het mee te brengen. 
 

Locatie Museum Sophiahof, Den Haag
Tijd 10:00 - 12:00 uur 
Prijs € 3,00 

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven of lijkt deze workshop interessant voor jouw ouders, opa of oma? Schrijf je in via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl06-19750309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl06-13246181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO