Afbeelding
Kopi Kecil Krea, dansochtend in Museum Sophiahof

Kopi Kecil Krea - Dansochtend

-

Op dinsdagochtend 14 november 2023, tijdens de maandelijkse Kopi Kecil Krea speciaal voor Indische en Molukse ouderen, trekken we de dansschoenen aan voor een swingende start van de dag. De dansvloer roept! 

Laat de muziek je deze bewegen terwijl je omringd bent door een gezellige groep Indische en Molukse dansliefhebbers. Ken jij de poco poco al? Trek je dansschoenen aan en sluit je aan bij onze ervaren dansdocent om de pasjes onder de knie te krijgen. En alsof dat nog niet genoeg is, verrast de ervaren dansdocent je ook nog met een andere swingende dans!

Locatie Museum Sophiahof, Den Haag
Tijd 10:00 - 12:00 uur 
Prijs € 3,00 

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven of lijkt deze workshop interessant voor jouw ouders, opa of oma? Schrijf je in via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl06-19750309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl06-13246181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO