Afbeelding
Kopi Kecil Krea, Fotografie, workshop voor ouderen, Den Haag, Museum Maluku, Stichting Pelita

Kopi Kecil Krea - Fotografie

-

Zie jij ook allemaal moois om je heen, maar heb je geen idee hoe je dat op een originele en creatieve manier op de foto zet? Maak de mooiste foto's met je smartphone na deze ochtend 'Kopi Kecil Krea - Fotografie'. Hierna mis je geen fotomoment meer! 

Bijna iedereen maakt foto’s met een mobiele telefoon. Soms zijn de foto’s mooi en soms mist er iets. Maar wat? In deze workshop leer je de kunst van het kijken. Want met een goed oog zie je meer waardoor je automatisch mooiere foto’s maakt. Een stilleven, de tuin of een close-up van die ene bloem. Je kan van alles proberen tijdens deze Kopi Kecil Krea.

Er zijn ook een aantal spiegelreflexcamera’s beschikbaar als je deze wilt proberen. Wil je jouw eigen camera meenemen en gebruiken, kan dat natuurlijk ook. 

Locatie Museum Sophiahof, Den Haag
Tijd 10:00 - 12:00 uur 
Prijs € 3,00 

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven of lijkt deze workshop interessant voor jouw ouders, opa of oma? Schrijf je in via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl06-19750309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl06-13246181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO