Afbeelding
Kopi Kecil Krea, poppentheater

Kopi Kecil Krea - Poppentheater

-

Ontgrendel je creativiteit en kom dinsdagochtend 10 oktober 2023 naar Museum Sophiahof voor weer een creatieve Kopi Kecil Krea. In deze terugkerende workshopochtend speciaal voor Indische of Molukse ouderen, georganiseerd door Stichting Pelita en Kunst Onderwijs Organisatie (KOO), gaan we onze eigen wayang-pop maken.

Er zijn vele vormen van poppentheater. Wie kent niet de poppenkast met Jan Klaassen en Katrijn of marionetten waarbij de touwtjes soms in de knoop lijken te raken. Een andere vorm is Wayang, waarbij de schaduwen van de platte poppen het verhaal uitbeelden. Leer tijdens deze Kopi Kecil Krea de kunst van Wayang-poppen maken en ontdek de magie van dit schaduwspel. Alle benodigde materialen en begeleiding zijn aanwezig. 

Locatie Museum Sophiahof, Den Haag
Tijd 10:00 - 12:00 uur 
Prijs € 3,00 

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven of lijkt deze workshop interessant voor jouw ouders, opa of oma? Schrijf je in via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl06-19750309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl06-13246181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO