Afbeelding
Kopi Kecil Krea - Melati

Kopi Kecil Krea Spesial: Melatikrans #2

-

Wegens succes zal er een extra editie plaatsvinden. Op dinsdagochtend 14 mei 2024, tijdens de maandelijkse Kopi Kecil Krea speciaal voor Indische en Molukse ouderen, hebben we een speciale editie die volledig in het teken van de Melati staat.

Dit keer staat onze bijeenkomst volledig in het teken van de melati, op verzoek van de stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945. Samen zullen we vilten melatibloemen maken voor de kransen die tijdens de herdenkingen in Den Haag, op Bronbeek en op een Indonesisch ereveld zullen worden gelegd.

Voor elke krans, met een doorsnede van 80 cm, hebben we minimaal 1000 bloemen nodig. Alle materialen zijn aanwezig en worden door Nationale Herdenking 15 augustus 1945 ter beschikking gesteld. Stichting Pelita verzorgt de koffie/thee met spekkoek en KOO kunstonderwijs organisatie begeleidt de bijeenkomst.

Normaal gesproken zouden de kosten voor een melati-kit €3,50 zijn en de deelname aan Kopi Kecil Krea €3,00. Echter, voor deze bijzondere editie komen deze kosten te vervallen. In plaats daarvan vragen wij u vriendelijk een bijdrage te doen in de collectebus, die geheel ten goede komt aan Nationale Herdenking 15 augustus 1945.

Kom en doe mee aan dit waardevolle initiatief om samen te herdenken en te eren. Uw deelname en steun zijn van onschatbare waarde.

Graag tot ziens op 14 mei in Museum Sophiahof!

Locatie Museum Sophiahof, Den Haag
Tijd 10:00 - 12:00 uur 
Prijs Bijdrage

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven of lijkt deze workshop interessant voor jouw ouders, opa of oma? Schrijf je in via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl06-19750309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl06-13246181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO