Afbeelding
Kopi Kecil Krea, Striptekenen, Museum Sophiahof

Kopi Kecil Krea - Striptekenen

-

Ontgrendel je creativiteit en kom dinsdagochtend 12 december 2023 naar Museum Sophiahof voor weer een creatieve Kopi Kecil Krea. In deze terugkerende workshop speciaal voor Indische of Molukse ouderen, georganiseerd door Stichting Pelita en Kunst Onderwijs Organisatie (KOO), gaan we deze editie striptekenen.

Striptekenaars met een Indische achtergrond zijn er, maar zijn ze bekend bij het grote publiek? Wie kent Peter van Dongen, Thé Tjong-Khing of Aimée de Jongh? Het vertellen van een verhaal in beeld kan uitdagend zijn, maar het tekenen van een (familie)recept lijkt minder complex. Het bereiden van een geliefd gerecht is immers zelf al een verhaal, en met alle verhalen die zo'n gerecht oproept, wordt onze workshop gegarandeerd een levendige en smakelijke ervaring.

Locatie Museum Sophiahof, Den Haag
Tijd 10:00 - 12:00 uur 
Prijs € 3,00 

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven of lijkt deze workshop interessant voor jouw ouders, opa of oma? Schrijf je in via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl06-19750309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl06-13246181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO