Afbeelding
Mood Indigo, A tribute to Rob Agerbeek, Museum Sophiahof, Den Haag

Jazz avond: Mood Indigo

-

UITVERKOCHT! Op vrijdag 29 september vindt in Museum Sophiahof de jazz avond Mood Indigo plaats als eerbetoon aan de befaamde jazzpianist Rob Agerbeek.

"Als er geen woorden meer zijn, is er altijd muziek" – Rob Agerbeek

Velen hebben herinneringen aan en met Rob Agerbeek ( Batavia, 1937 ), een veelzijdige pianist die onder meer boogiewoogie, dixieland en bebop speelde. Hij leerde zichzelf pianospelen. Als tiener werd hij beinvloed door pianisten als Albert Ammons en Pete Johnson. In de jaren zestig werd hij bekend met zijn eigen band en maakte sindsdien meerdere albums. Met zijn band begeleidde hij vooraanstaande Amerikaanse muzikanten als Ben Webster, Dexter Gordon en Johnny Griffin. Rob Agerbeek overleed 5 juli 2023 op 85-jarige leeftijd na een kort ziekbed in zijn woonplaats Den Haag.

Programma & tickets

Tijdens Mood Indigo staan we op muzikale wijze stil bij het bijzondere leven van Rob Agerbeek. Onder het genot van hapjes en drankjes kan deze avond genoten worden van jazzy muziek en bijzondere beelden uit de oude doos, verzorgd door Rob’s old (music)friends.

17:00 uur - Ontvangst 
17:30 uur - Start programma deel 1 
18:45 uur - Pauze (eventueel met maaltijd)
19:30 uur - Start programma deel 2
20:30 uur - Einde programma 

Een ticket voor Mood Indigo kost € 15,00. Dit is inclusief 2 drankjes en Ind. mini-snacks. Voor de pauze is het mogelijk om een heerlijke maaltijd van Toko Frederik te bestellen voor een bedrag van € 15,00. Deze maaltijd koop je tegelijkertijd met je reguliere ticket.

Bestel hier je ticket(s)!