Afbeelding
pelita-naoorlogse-generatiebijeenkomst-met-edward-tuheteru

Pelita Naoorlogse Generatiebijeenkomst met Edward Tuheteru

-

Stichting Pelita organiseert door Nederland meerdere bijeenkomsten voor de naoorlogse generaties. Tijdens de Pelita Naoorlogse Generatiebijeenkomst op zaterdag 8 juli 2023 in Museum Sophiahof is Edward Tuheteru te gast. Hij is ondernemer, systeemtherapeut, theatermaker en auteur van vier boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Over Edward Tuheteru

Edward Tuheteru is systeemtherapeut en in zijn werk maakt hij onder meer gebruik van familieopstellingen. Tijdens de bijeenkomst laat hij je kennismaken met de principes van systeemtherapie. Hij leert ons kijken naar gedragspatronen en terugkerende thema’s die daarin een rol spelen. Vaak hebben deze te maken met het verleden, de opvoeding van ouders en onderwerpen die in een familie zijn weggestopt of verdrongen. 

“Om vooruit te kunnen komen in het leven, moeten we soms achterom kijken en naar onderwerpen of thema’s kijken die vaak pijnlijk zijn of waar we het simpelweg liever niet over willen hebben. In mijn theatervoorstelling en in het boek Adzalku vertel ik over de patronen in mijn familiesysteem, over pijn en weggestopt verdriet. Thema’s die zijn doorgegeven van vader op zoon en die ik bewust of onbewust ook meeneem in de opvoeding van mijn zoon. Tijdens de workshop zal ik vanuit mijn eigen verhaal werken en is er tevens gelegenheid tot het stellen van vragen die mogelijk kunnen helpen bij het leren aankijken van thema’s binnen het eigen familiesysteem”, zo legt Edward Tuheteru zijn workshop uit waar jij op zaterdag 8 juli 2023 aan kan deelnemen.

Programma

10.00 uur Inloop
10.30 uur Welkomstwoord door Ed Roso
10.35 uur Workshop Edward Tuheteru
12.00 uur Pauze en lunch
13.00 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
14.00 uur Afronding
14.15 uur Gelegenheid tot napraten in het Museumcafé
17.00 uur Museum Sophiahof sluit

In Museum Sophiahof zijn tijdens de lunchpauze warme (Indische) snacks op eigen kosten verkrijgbaar.

Tickets & aanmelden 

Aanmelden voor de Pelita Naoorlogse Generatiebijeenkomst met Edward Tuheteru is verplicht en kan via e.roso@pelita.nl tot uiterlijk 5 juli 2023. Een ticket kost € 4,00 en betaal je na aanmelding contant bij de entree van Museum Sophiahof. Meer informatie? Neem contact op met Ed Roso via 06-28 666198

Pelita Naoorlogse Generatiebijeenkomst met Edward Tuheteru

Gerelateerde evenementen
Hero image
Afbeelding
Agenda-item
-

Stichting Pelita | Dinsdag 11 juli 2023 | Workshop | 10:00 - 12:00 uur | € 3,00

Hero image
Afbeelding
pelita-naoorlogse-generatiebijeenkomst-met-edward-tuheteru
-

Stichting Pelita | Zaterdag 8 juli | 10:00 - 14:30 | € 4,00

Hero image
Afbeelding
Hero image
-

Indisch Herinneringscentrum & Museum Maluku | programmering | €7,50