Afbeelding
Agenda-item

Kopi Kecil Krea - Illustreren

-

Ontgrendel je creativiteit en kom dinsdagochtend 11 juli 2023 naar Museum Sophiahof voor weer een creatieve Kopi Kecil Krea. In deze terugkerende workshopochtend speciaal voor Indische of Molukse ouderen, georganiseerd door Stichting Pelita en Kunst Onderwijs Organisatie (KOO), gaan we dit keer aan de slag met alle basis technieken van het illustreren.

Ken je het werk van Jan Toorop, Eppo Doeve of Thé Tjong-Khing? Zij staan bekend om hun bijzondere, grappige en verrassende illustraties. Dinsdag 11 juli 2023 gaan wij zelf ook aan de slag! Een kleine strip tekenen of een illustratie maken bij jouw favoriete verhaal, sprookje of gedicht? De docent helpt je op weg met verschillende tips en trics. Als je de tekst en creativiteit meebrengt, zorgen wij dat de benodigde materialen aanwezig zijn.

Locatie Museum Sophiahof, Den Haag
Tijd 10:00 - 12:00 uur 
Prijs € 3,00 

Inschrijven 

Wil jij je inschrijven of lijkt deze workshop interessant voor jouw ouders, opa of oma? Schrijf je in via Cynthia Pietersen (KOO): cynthia@koo.nl06-19750309, of Stan Hoestlandt (Stichting Pelita): s.hoestlandt@pelita.nl06-13246181. Bij hen is ook meer informatie op te vragen over de verschillende workshops.

Kopi Kecil Krea 

Kopi (koffie) Kecil (klein) Krea (kort voor kreatif – creatief) staat voor een creatief kopje koffie. Kopi Kecil Krea zijn diverse workshops speciaal voor Indische of Molukse ouderen, hun mantelzorgers en familieleden waar verschillende kunstdisciplines aan bod komen. De workshops hebben altijd een link met voormalig Nederlands-Indië en het Indonesië van vandaag. Onder het genot van een kopje koffie en spekkoek ervaren de ouderen een gezellige creatieve ochtend. Dit event wordt georganiseerd door Stichting Pelita en KOO

Kopi Kecil Krea - Illustreren

Gerelateerde evenementen
Hero image
Afbeelding
fietstour
-

UITVERKOCHT | Indisch Herinneringscentrum | 13:00 - 16:30 uur | €20,- inclusief hapjes

Hero image
Afbeelding
Open Podium Herdenking, 13 augustus 2023, Museum Sophiahof, Den Haag
-

Zondag 13 augustus 2023 | 14:00 – 17:00 uur | Gratis

Hero image
Afbeelding
The Explainers: Chinese roots uit Indonesië
-

Vrijdag 30 juni 2023 | 19:00 - 21:00 uur | € 10,-