Afbeelding
Pasar Buku, januari 2024, Museum Sophiahof

Pasar Buku - januari editie

-

Kom zondag 21 januari 2024 naar de Pasar Buku in Museum Sophiahof! Ontdek verborgen schatten op onze boekenmarkt waar een brede selectie boeken over voormalig Nederlands-Indië / Indonesië wacht om ontdekt te worden - al vanaf €1,-.

Tussen 11:00 en 17:00 uur wordt de Sophiazaal omgetoverd tot een waar boekenparadijs. Begeef je te midden van stapels literatuur en vind jouw perfecte boek. Vanaf €1,- koop je al een exemplaar. En wanneer je zin hebt in een korte pauze, verwelkomt ons museumcafé je voor een ontspannen moment met een verfrissend drankje en een heerlijke snack, zoals bapao of spekkoek. De Pasar Buku is gratis te bezoeken. 

Tentoonstellingen bezoeken?

Maak je bezoek aan Museum Sophiahof compleet met een verkenning van de tentoonstellingen. De semipermanente tentoonstelling ONS LAND – Dekolonisatie, generaties, verhalen laat de Nederlandse koloniale geschiedenis in de Oost zien en hoe die nog altijd doorwerkt. In de wisselexpositie Uitgepakt: Van kist naar kast plaatst Museum Maluku de overtocht van Molukkers naar Nederland en hun leven in de woonoorden in de jaren na de aankomst in 1951 centraal. Voor toegang tot de tentoonstellingen koop je een kaartje bij de balie.